FABO

Åsmyren

Uppdatering intresseanmälan lägenhet 231219

 
 

Ta steget in i din framtida boende genom att utforska lägenheterna i vår bostadsväljare! Här kan du fördjupa dig i detaljerade planlösningar och förtrollande bilder på våra nybyggda fastigheter. Varje unik lägenhet är också markerad med lägenhetsnumret för enkel identifiering. Nu kan du också anmäla ditt intresse för dessa eftertraktade lägenheter genom vår bostadsväljare eller direkt på "Mina sidor"! Miljöklass guld, mitt i naturen vid sidan av Klarälven och nära anslutning till centrum. Hemmet du alltid velat ha väntar på dig – besök oss nu och inled resan mot ditt nya drömliv! 

Länk till bostadsväljaren : https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/fr5on2as

 

Uppdatering visning Åsmyrlunden 231214

Vi på Forshagabostäder AB vill välkomna alla som är intresserade av vårat nybygge på Åsmyrlunden på en visning av en lägenhet med 4 ROK i mellandagarna!

Visningsdatumet är den 28:e december med drop-in start kl.13:00 och håller på fram till 17:00. 

Ingång till visningen till byggarbetsplatsen via stängslet mot klarälven. (se vägbeskrivning nedan)

 

Endast 300 meter från Forshaga Centrum finner du Åsmyren. Läget är svårslaget med vacker natur innehållande både skog och vatten men samidigt i nära anslutning till centrum. Mataffärer, dagis och skola finns endast en kort promenad bort. Till Karlstad kan du resa med Värmlandstrafik som har regelbundna busstider. Här har Forshagabostäder påbörjat nybyggnation av bostäder i samma område som HSB. 

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=99a7c3fd-454e-4228-badf-bf74dfab13ac

(Bilden visar en vy av Hus B)

Forshagabostäder producerar hyreslägenheter från 1 till 4 rum och kök kvm i traditionell stil. Vi har som mål att begränsa byggnadernas klimatpåverkan och för att nå målet kommer vi att certifiera våra hus enligt kraven i miljöbyggnad guld, vilket innebär väldigt höga krav på boendemiljö och material. I anslutning till bostäderna kommer det att finnas parkeringsplatser med motorvärmare möjlighet till laddning av elbilar. Självklart kommer det att finnas fiber från Forshaga Fibernät och fjärrvärme från Forshaga Energi.  

Nybyggnationerna ska göras i etapper. I förstaskedet kommer Forshagabostäder att producera två hus, de kallar vi här Hus B och Hus C. Hus D och E byggs av HSB och kommer att bli bostadsrätter. Bygget kommer att påbörjas under hösten/sensommaren 2022. 

Projektet är ännu i ett tidigt skede och det kan komma att bli ändringar. Utvecklingen följer du här på vår hemsida. Anmäl dig på Etapp Hus B och/eller Hus C för att ta del av våra utskick./Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=97373ef7-a492-49f8-a252-7d2ec8906d9d

(Bilden visar en byggnadsplan över huskropparna)

Uppdatering Åsmyrlunden 230831 

Bygget av de nya hyreshusen på Åsmyrlunden är i full gång. Hyresförhandlingarna är påbörjade och när de är färdiga blir det möjligt att söka lägenhet. Om du inte redan står i kö, missa inte chansen och anmäl intresse och börja samla poäng idag.

 /Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=f0990421-4957-4287-b44b-2fcfbbc1a3e1