FABO

Åsmyren

Endast 300 meter från Forshaga Centrum finner du Åsmyren. Läget är svårslaget med vacker natur innehållande både skog och vatten men samidigt i nära anslutning till centrum. Mataffärer, dagis och skola finns endast en kort promenad bort. Till Karlstad kan du resa med Värmlandstrafik som har regelbundna busstider. Här har Forshagabostäder påbörjat nybyggnation av bostäder i samma område som HSB. 

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=2ace3757-505a-43de-8221-4888ef18a7da

(Bilden visar en vy av Hus C framför Hus B)

Forshagabostäder producerar hyreslägenheter från 1 till 4 rum och kök kvm i traditionell stil. Vi har som mål att begränsa byggnadernas klimatpåverkan och för att nå målet kommer vi att certifiera våra hus enligt kraven i miljöbyggnad guld, vilket innebär väldigt höga krav på boendemiljö och material. I anslutning till bostäderna kommer det att finnas parkeringsplatser med motorvärmare möjlighet till laddning av elbilar. Självklart kommer det att finnas fiber från Forshaga Fibernät och fjärrvärme från Forshaga Energi.  

Nybyggnationerna ska göras i etapper. I förstaskedet kommer Forshagabostäder att producera två hus, de kallar vi här Hus B och Hus C. Hus D och E byggs av HSB och kommer att bli bostadsrätter. Bygget kommer att påbörjas under hösten/sensommaren 2022. 

Projektet är ännu i ett tidigt skede och det kan komma att bli ändringar. Utvecklingen följer du här på vår hemsida. Anmäl dig på Etapp Hus B och/eller Hus C för att ta del av våra utskick./Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=97373ef7-a492-49f8-a252-7d2ec8906d9d

(Bilden visar en byggnadsplan över huskropparna)

Uppdatering Åsmyrlunden 230831 

Bygget av de nya hyreshusen på Åsmyrlunden är i full gång. Hyresförhandlingarna är påbörjade och när de är färdiga blir det möjligt att söka lägenhet. Om du inte redan står i kö, missa inte chansen och anmäl intresse och börja samla poäng idag.

 /Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=f0990421-4957-4287-b44b-2fcfbbc1a3e1